Marketanpuisto, Espoo (Röyläntien puolella), Röyläntie 2, Espoo [kartta]
Marketanpuisto

Ilmoittautumiset

7
Eeva K Marita L Juha K Suski Jarno A Sari M Katja H
1
Saara-Kaisa V
22
Sintti Maija K Ilona R Sanna V Jade S Kai S Eeva Tutustuja Tero Tuikku Hannaleena H Victoria H Sinisuvi H Laura K Kari N Mari H Essi S Vuokko N Satu L Suvi K Elina K Ulla-Maria K

Kommentoi...

Katja

Meidän treeni tänään: Rauhoittuminen ja lämppäys ennen omaa vuoroa, siinä jo muutama rullan nosto. Varsinaisessa treenissä ensin pari kriteerfitreeniä --> rullan luovutus käteen. Lyhyt välimatka, maalimies näköetäisyydellä. Mukana vielä kosketuskepit + alusta. Muutaman suorituksen jälkeen koira autoon ja toisen suorittajan vuoro, sitten meillä "tavishaku", 1 maalimies ja superpalkkaus.

Sari

Meidän tavoite tälle päivälle. 3 maalimiestä reilun matkan päähän, ei haastavaan piiloon. Yhdellä.maalimiehistä ei ole namialustaa, vaan palkkaan ilman alustaa. Tarkoituksena häivyttää namialusta.

Juha

Tarmon tavoitteena hämärään/pimeään totuttelua: helppo alue, esim 2 valaistua maalihenkilöä, joilla kosketuskeppi ja näyttöalusta. Harjoitellaan ketjua, mutta ei vielä rullaa. Minä tulen palkkaamaan. Lisäksi kriteeritreeninä rullan pitoa ja luovutusta.

Eeva

Meillä tänään Ulpun kanssa rauhottumisen ja maltin treenaamista uusia ihmisiä kohdatessa sekä kosketuskepin ja näyttöalustan treenaus. Tutustutaan myös rullaan, otan pari eri vaihtoehtoa mukaan.

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

vaihtuvapäivä 1 0
muu 0 0
Ke-ryhmä 4 1
to-ryhmä 2 0
Peko-kurssi 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 7 Out 1

Näytä kaikki tapahtumat